Телефонні шахраї в Дніпропетровську намагаються дискредитувати «УКРОП» і Філатова, - прес-служба нардепа

9 лист, 2015

Виборцям Дніпропетровська на мобільні телефони надходять дзвінки від шахраїв, що намагаються дискредитувати політичну партію «УКРОП» та її лідера Бориса Філатова, який балотується на посаду міського голови.

Про це ІА «МОСТ-ДНІПРО» повідомили в прес-службі народного депутата України, кандидата на пост мера Дніпропетровська Бориса Філатова. «Дзвонять виборцям, говорять про нібито об'єднання «УКРОПу» з партією «Відродження». Розповідають про якісь подарунки від останньої і вимагають в обмін на ці вже нібито вручені подарунки тепер проголосувати і за Філатова. Це явна провокація», - розповіли в штабі.

Велика частина дзвінків надходить із номера 095-755-53-13, який і раніше використовувався в дискредитаційній кампанії проти кандидата від демократичного табору.

«Ми намагалися дозвонитися на цей номер, але як тільки панночка на тому кінці дізнається, хто ми, відразу вішає трубку. Всі дані ми вже передали правоохоронним органам. Сподіваємося, вони розберуться в ситуації і припинять цей телефонний тероризм відносно дніпропетровців», - відзначили в штабі Філатова.